PROSLAVA 35 GODINA POSTOJANJA KOMPANIJE TIFFANY

Biti uspešan preduzetnik u 21.veku je možda  lako. Ali napraviti priču jedne porodice koja već 35 godina uspešno odoleva svakodnevnim izazovima, to je već druga priča.

Pre 35 godina TIFFANY je bila samo zamisao u glavama njenih vlasnika. Danas je to porodica kreativaca koji puni snage, entuzijazma i ideja  diktiraju modne trendove u Srbiji i regionu i trude se da svojim kupcima izadju u susret i njihov dan učine lepšim i prijatnijim.

Sada to vise nije samo priča krpica, kaputa, suknji ili esarpi, već velike pažnje posvećene svakom detalju i niti koja je utkana u svaki komad garderobe. Danas je tu reč o ljubavi prema modi koja nas pokreće.

Za ovih 35 godina prešli smo dug put. Od proizvodnje džinsa po kome smo bili prepoznatljivi, preko dečijih I tinejdž kolekcija, pa sve do Tiffany modela koji oslikavaju savremenu i poslovnu ženu i elegantnog muškarca, s vremenom se menjao i naš pristup u skladu sa zahtevima tržista. Ono što je ostalo isto je kvalitet.

U nedelju, 10.decembra, vrata čačanskog Doma kulture bila su otvrena za sve naše prijatelje, saradnike i partnere koji su bili uz nas sve ove godine. Na taj način smo želeli da im se odužimo za poverenje i pomoć koje su nam pružiti dok smo, korak po korak, gradili TIFFANY brend koji danas znate.

Nadamo se da ćete i Vi zajedno sa njima biti uz nas dok krupnim koracima grabimo ka proslavi 50 rodjendana.

Hvala na poverenju.