Popodne u TIFFANY-ju u TC Promenada u Novom Sadu sa glumcima iz Montevidea

19.11.2018


U četvrtak, 15.novembra svoja vrata kupcima je otvorila još jedna TIFFANY radnja u Novom Sadu, ovaj put u novootvorenom TC Promenada.

Tako je kompanija proširili svoju ponudu i svim stanovnicima srpske Atine ponudila još veći izbor krojeva, dezena, boja i modela.

Najbolji idu sa najboljima. I tako je bilo i ovaj put. Dokaz toga je ekipa mladih glumaca serije Žigosani u reketu koja je podržala ovaj projekat. Tako se na otvaranju pojavio Aleksandar Radojičić, Uroš Jovčić, Nenad Heraković i predivna Miona Marković.

Pozitivne energije, uzuđenja i brojnih ljubitelja mode nije manjkalo. O tome najbolje svedoči gužva i usijana atmosfera, tako da se pre moglo pomisliti da nije TIFFANY u Promenadi nego Promenada u TIFFANY-ju.

Pored maloprodajnog objekta u TC Promenada, gde se u ponudi može naći ženska i kolekcija aksesoara u drugom objektu u centru grada, u Zmaj Jovinoj 23 može se naći i muška kolekcija.

Sve ovo je dovoljan razlog da posetite TIFFANY radnju na nekoj od pomenutih lokacija i da uživatre u širokoj ponudi,kvalitetu i modelima u kojima ćete uvek izgledati jedinstveno.

Popodne u TIFFANY-ju u TC Promenada u Novom Sadu sa glumcima iz Montevidea Popodne u TIFFANY-ju u TC Promenada u Novom Sadu sa glumcima iz Montevidea Popodne u TIFFANY-ju u TC Promenada u Novom Sadu sa glumcima iz Montevidea Popodne u TIFFANY-ju u TC Promenada u Novom Sadu sa glumcima iz Montevidea Popodne u TIFFANY-ju u TC Promenada u Novom Sadu sa glumcima iz Montevidea Popodne u TIFFANY-ju u TC Promenada u Novom Sadu sa glumcima iz Montevidea Popodne u TIFFANY-ju u TC Promenada u Novom Sadu sa glumcima iz Montevidea Popodne u TIFFANY-ju u TC Promenada u Novom Sadu sa glumcima iz Montevidea Popodne u TIFFANY-ju u TC Promenada u Novom Sadu sa glumcima iz Montevidea

www.tiffanyproduction.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x