Nova TIFFANY radnja u Somboru otvara Vam svoja vrata

13.09.2022

Od četvrtka, 8. septembra svi poznavaoci dobre mode iz Sombora i okoline imaće priliku da otkriju šta je to što Vam je TIFFANY pripremio u novoj sezoni.

U samom srcu grada, na oko 60 kvadrata, ljubazno osoblje će Vam predstaviti novitete iz kolekcije jesen-zima 22/23 i pomoći da pronađete svoj omiljeni komad. Radno vreme radnje radnim danima je od 8:30 do 20:30 časova, a subotom od 8:30 do 20:00 časova.

Ponosni smo što smo svoj prodajni lanac proširili za još jedan maloprodajni objekat i što imamo čast da se nadjemo baš u Vašem gradu.

Očekujemo Vas.

Nova TIFFANY radnja u Somboru otvara Vam svoja vrata Nova TIFFANY radnja u Somboru otvara Vam svoja vrata Nova TIFFANY radnja u Somboru otvara Vam svoja vrata Nova TIFFANY radnja u Somboru otvara Vam svoja vrata Nova TIFFANY radnja u Somboru otvara Vam svoja vrata

www.tiffanyproduction.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x