12 godina postojanja klastera FACTS

25.05.2022

U sredu, 11. maja, u sali bioskopa Balkan u Beogradu održana je ekskluzivna modna revija Klastera FACTS, a sve u u okviru Belgrade Fashion week-a.

Povod revije je 12 godina uspešnog rada.

U ovom atraktivnom ambijentu pored ostalih članica klastera predstavila se i kompanija Tiffany Production.

Ovom prilikom prezentovana je nova kolekcija jesen zima 2022/23, čime smo nadstojali da opravdamo poverenje svojih vernih kupaca.

U nadi da je ovo još jedan od niza jubileja koji smo obeležili zajedno, drago nam je da smo imali priliku da se družimo sa mnogobrojnim saradnicima iz sveta mode koji su godinama uz nas i da smo dokazali da čak ni korona nije uspela da uspori razvoj trendova u modnoj industriji.

12 godina postojanja klastera FACTS 12 godina postojanja klastera FACTS 12 godina postojanja klastera FACTS 12 godina postojanja klastera FACTS 12 godina postojanja klastera FACTS 12 godina postojanja klastera FACTS

www.tiffanyproduction.com koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja, politikom privatnosti i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.

x